Register Form

Please fill up the form below:

De sprekers

Keynote: Sander Duivestein – Echt Nep: spelen met de realiteit in tijden van ChatGPT, deepfakes en de metaverse

De snelheid waarmee AI zich momenteel ontwikkelt gaat ieders voorstellingsvermogen te boven. ChatGPT laat zien wat de laatste stand van zaken is op het gebied van AI en geeft een fascinerend inzicht in de interne logica van autonome chatbots. Ons wereldbeeld wordt hierdoor volledig op zijn kop gezet. Kunstmatige intelligentie veroorzaakt de vierde grote omwenteling in de geschiedenis van de mensheid. Vele eeuwen lang dachten wij dat we het centrum van het universum waren, tot de theorie van Nicolaas Copernicus dit wereldbeeld verstoorde: de aarde was gewoon een planeet net als alle andere. Ook geloofden we dat wij de kroon op Gods schepping waren, tot de theorie van Charles Darwin roet in het eten gooide: de mens is een toevallig product van de evolutie en in wezen niet anders dan de dieren. Tot aan het begin van de vorige eeuw klopten we onszelf op de borst dat we de enige rationele wezens waren, tot de theorie van Sigmund Freud ook aan dit wereldbeeld een eind maakte: met de ontdekking van het onbewuste blijkt dat de mens niet rationeel is, maar wordt geregeerd door onbewuste driften waar hij niet altijd zelf van op de hoogte is. Als laatste strohalm bleef de illusie over dat wij mensen de enige denkende wezens zijn, nu dringt kunstmatige intelligentie zich aan ons op. Voortaan zijn wij mensen niet de enige intelligente soort die de wereld bestuurt… In zijn verhaal duidt Sander Duivestein hoe kunstmatige intelligentie ons wereldbeeld verandert en wat de impact is van AI op mensen, bedrijven en onze maatschappij.

Sander-Duivestein-12

Keynote: Jim Stolze

Spreker, schrijver en ondernemer Jim Stolze is bekend van boeken “Hoe overleef ik mijn inbox?” en “Uitverkocht”, en zijn ambassadeurschap voor TEDx, waarin hij met groot succes het TED-congres naar Nederland haalde. In december 2016 besloot Jim de TEDx community vaarwel om zich volledig te kunnen richten op kunstmatige intelligentie. Na een intensieve leerperiode bij onder meer MIT en Singularity University, startte hij met twee mede-oprichters Aigency, “het uitzendbureau voor artificial intelligence”. In 2018 schreef hij zijn ervaringen op het gebied van kunstmatige intelligentie op in het boek “Algoritmisering, wen er maar aan!” Daarnaast lanceerde hij samen met Elephant Road de Nationale AI-Cursus.

Jim Stolze vierkant

Keynote: Hans Hoornstra

Hans Hoornstra ontwikkelde een authentieke visie op digitalisering. Met het boek Digitale Intelligentie, en zijn lezingen en trainingen, brengt hij de invloed van digitale ontwikkelingen op een heldere manier in kaart. Zijn twee modellen: het historisch model van vaardigheden en het Columbusmodel zijn eenvoudig te begrijpen en bieden helder inzicht in de samenhang van 21e-eeuwse vaardigheden. Hans is spreker en als consultant betrokken bij diverse overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen. Hij is adviseur van de minister van Onderwijs van Aruba. Op 1 juni zal hij op één dag een boek schrijven over kunstmatige intelligentie: het AI van Columbus.

Hans vierkant

Maak kennis met onze dagvoorzitter Rob Meesen

Rob Meesen is ondernemer en eigenaar van TopChange B.V. dat tijdig, pijlsnel en anders prosultancy diensten levert, zoals business development, transitiemanagement, innovatiemanagement en programmasturing. Het bedrijf is al een kwart eeuw actief in alle sectoren en op alle organisatieniveaus. Deze strateeg, organisatieadviseur, futuroloog en RPA Business Analist is ook voorzitter van de ANBI-Stichting Return die in binnen- en buitenland jonge mensen met fysieke, sociale en/of financiële beperkingen ondersteunt met kennis, netwerken en geld bij het realiseren van hun sportieve, muzikale, maatschappelijke of businessdromen.
Als bestuursvoorzitter van Stichting De Haamen beheert en exploiteert Rob in opdracht van de gemeente Beek het sportlandgoed waar twee zorgorganisaties, twee bassischolen en veertig binnen- en buitensportverenigingen een inclusief aanbod voor sport en bewegen verzorgen. Rob staat ook bekend als de meest belezen ondernemer van Limburg. Iedere week schrijft hij in zijn vaste rubriek bij Mediahuis Limburg een boekbespreking over een ondernemersboek. Als businesscolumnist bij het magazine Ondernemen in Limburg prikkelt hij beslissers in het ondernemerslandschap. Rob werkte mee aan meerdere boeken, waaronder Iedereen aan de robot van Marcel Bullinga (2019).
Rob’s lezingen, gastcolleges en workshops gaan over ondernemen en innoveren, over organiseren en managen, en over technologie en 21ste eeuwse vaardigheden. Deze vooruitgangsoptimist met dertig jaar ervaring in de zakenwereld inspireert en informeert. Alles wordt beter., alles wordt anders en alles wordt mogelijk!

Rob-Meesen-759x500

Versterk je blended leerreis met ChatGPT – Barend Last

Hoe kan jouw blended leerreis versterken met hulp van ChatGPT? Deze vraag staat in deze sessie centraal. Eerst kaderen we blended learning. Wat is het (niet)? Vervolgens bespreken we twee concrete praktijkvoorbeelden, waarbij ChatGPT zowel het leerproces versterkt, als de docent ondersteunt bij het ontwerpen van onderwijs. Uiteraard is veel ruimte voor vraag en antwoord.

Barend Last is docent, adviseur en auteur van de boeken ‘Blended learning en onderwijsontwerp’ & ‘Blended learning in de praktijk’. Check hier meer over Barend: www.barendlast.com of volg hem op LinkedIn.

Barend Last

Geef een les die nog nooit gegeven is! (VO en PO) – Robbie van Zomeren

ChatGPT kun je inzetten om zelf lessen voor te bereiden. Niet alleen voor het maken van oefenopdrachten of toetsvragen, maar ook voor het ontwerpen van creatieve lesvormen. Een toneelstuk over het werkwoordelijk gezegde. Een Google Earth tour over de kruisvaarders. Een ‘Science-fair’ organiseren over vulkanisme of een memoryspel over het werkwoord ‘avoir’. Allemaal werkvormen bedacht door ChatGPT. In deze workshop krijg je handvaten aangereikt over hoe jij het beste een les kunt voorbereiden met ChatGPT. Leer hoe je de goede prompt schrijft waardoor ook jij een les kunt ontwikkelen, die nog nooit gegeven is!

Robbie van Zomeren

Vijf kansen op basis van ChatGP: het is niet intelligent, maar maakt onderwijs crea-inventiever! – Patrick Petersen

ChatGPT is wel AI gebaseerd maar de tool is niet intelligent. De chat weet simpelweg niet wat het schrijft en valt al snel door de mand als het onderwerp net even niet meer mainstream is. En daar ligt als de open kans. Het zet onderwijs, gebruikers, leerlingen en studenten op scherp. De menselijke creativiteit, het eigenhandig leggen van verbanden en de relevante toepassing als een tekstje net iets langer wordt dan zomaar een leuke alinea, bieden de kansen en zetten ons in het onderwijs allemaal op scherp!

Patrick Petersen RDM MA MSc (1972) studeerde aan de Erasmus Universiteit na het afronden van zijn HEAO Communicatie te Utrecht. Hij studeerde in 1998 af op ‘De integratie van internet binnen de marketing- en communicatiemix van grote organisaties in Nederland.’ Petersen heeft tevens een PostDoc afgerond op gebied van Digital Marketing & Leiderschap en studeerde Marketingstrategy en Consumer Behaviour aan de London Business School. De diverse onderzoeken, papers en scripties waren de aanleiding tot het schrijven van diverse moderne marketingboeken. Petersen is de auteur van onder andere de bestsellers Handboek Online Marketing en Handboek Content Strategie. Zijn Handboek Mobile Marketing is genomineerd voor het Managementboek van het Jaar. Petersen is de bedenker van diverse marketingmodellen die sinds 2005 – in onder ander het post-HBO-onderwijs – worden ingezet. Als docent is hij verbonden aan diverse opleidingsinstituten en HBO-opleidingen en de drijvende kracht achter portal SocialMedia.nl. Naast zijn scherpe columns kenmerken de optredens van Patrick Petersen zich door een nuchtere mix van lachen en leren en is hij interviewer-producent voor AtMost.TV sinds 2004. In 2015 is hij door onderzoeksbureau Meltwater uitgeroepen tot de nummer 1 Contentmarketeer.

Petersen-lesgeven

ChatGPT gebruik/misbruik detecteren met GPT-Detective – Jordi Daniëls

Het detecteren van generatieve AI, specifiek in het onderwijs. Een onderzoek naar de haalbaarheid, de resultaten, het product en interessante observatie van onze gebruikers tot nu toe. Discussieer mee met de invloed van AI op het onderwijs en waarom GPT-Detective nodig is of niet.

Jordi Daniëls (GPT Detective), 28 jaar. Master in Informatiewetenschappen en post-Master (Honours) in Artificial Intelligence. Werkt bij Saab als Lead Artificial Intelligence and Data Science met een focus op doelvolgsystemen. Exante.ai gestart om zelf producten te kunnen maken en bedrijven te helpen door consultancy. GPT-Detective.nl is ons eerste product.

Jordi Daniels vierkant

ChatGPT, onderwijs en de wet – Nicole Niessen & Max van de Wolde (Boels-Zanders Advocaten)

Artificial Intelligence (AI) verandert leren en doceren. Er is wetgeving in de maak om de ontwikkeling en het gebruik van AI te reguleren, ook in de context van onderwijs. Nicole Niessen en Max van de Wolde van advocatenkantoor Boels Zanders verzorgen een workshop waarin kennis wordt gemaakt met enkele basisbeginselen die het vertrekpunt vormen bij AI-regulering. Het gaat daarbij om grondrechten, zoals het recht op privacy. Tijdens de workshop worden voorbeelden uit de onderwijspraktijk besproken zoals plagiaat(detectie) en AI-tools om docenten te ondersteunen bij het doceren, bijvoorbeeld bij het nakijken van toetsen en tentamens.

Nicole Niessen is advocaat onderwijsrecht en zij leidt team Onderwijs van Boels Zanders. Nicole werkt voor onderwijsinstellingen van primair tot en met hoger onderwijs. Ook geeft ze mede leiding aan de werkgroep Bestuur en Management van de Vereniging voor Onderwijsrecht. Daarnaast is ze onder meer secretaris van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Limburg. Nicole publiceert regelmatig over onderwijsrecht.

Max van de Wolde is advocaat ondernemingsrecht met bijzondere aandacht voor het moderniseren van juridische dienstverlening (Legal Tech). Max gebruikt AI en Legal Tech tools in zijn werk, bijvoorbeeld bij fraudeonderzoeken in faillissementen en het opstellen van commerciële contracten. Hij heeft verschillende lezingen verzorgd over Legal Tech in de praktijk voor studenten en docenten van de Juridische Hogeschool Avans – Fontys en Tilburg University.

Nicole Niessen
Max van de Wolde

Meer eigenaarschap en regie in je lessen door ChatGPT – Jan-Wolter Smit

Een sessie over de superkrachten van leraren (m.b.v een beetje AI) Hoe kun je technologische ontwikkelingen, zoals ChatGPT, inzetten in je lessen? Maar vooral: hoe wil je het kunnen inzetten? Alles begint met eigenaarschap. Als je weet wat je wilt en scherp hebt wat de leerbehoeften van jouw leerlingen zijn, dan is de stap naar wat je kúnt met technologie een kleine stap. ChatGPT is de meest recente ontwikkeling die zowel fascinatie als vrees oproept. Maar op welke manier kan AI, zoals ChatGPT, jouw eigenaarschap versterken in plaats van bedreigen?

Jan-Wolter Smit is head of education bij LessonUp. Verder is hij docent popgeschiedenis en lerarenopleider bij ArtEZ, bevoegd docent in PO en VO voor een variëteit aan vakken en algemeen geïnteresseerd in de raakvlakken van technologie met onderwijs. Hij werd door 3FM de “leukste geschiedenisleraar van Nederland” genoemd.

Jan-Wolter Smit

Maak je eigen teacherbot! – Tom Koolen

Ontdek het volledige potentieel van de GPT-4-modellen in ons educatief landschap tijdens deze praktische sessie. Leer hoe je veel meer kunt doen dan alleen basisvragen stellen aan het model, bijvoorbeeld hoe je een persoonlijke tutor kunt creëren voor elke leerling met behulp van ChatGPT. Dit proces, bekend als ‘prompt engineering’, zal grondig worden uitgelegd door Tom Koolen, een expert op dit gebied. Sinds de introductie van deze technologie heeft Tom een aanzienlijke hoeveelheid voorbereidend werk verricht en hij staat klaar om zijn kennis en ervaringen met u te delen. Tijdens de sessie zullen we gezamenlijk een “TeacherBot” ontwikkelen, een hulpmiddel dat u in staat stelt om in uw volgende les direct aan de slag te gaan. Mis deze unieke kans niet om de manier waarop u onderwijs levert te transformeren, en sluit u aan bij ons voor deze informatieve en praktijkgerichte sessie.

Tom Koolen studeerde wiskunde en is als docent en projectmanager betrokken bij Like2Teach, een organisatie die met afstandsonderwijs het lerarentekort aanvalt. Daarnaast is hij ondernemer en verzorgt tal van scholingsprojecten op het terrein van digitalisering voor onderwijs, overheden en bedrijven.

Tom Koolen

Nationaal Onderwijslab AI

Ontdek de invloed van AI op onderwijs tijdens deze sessie, geleid door docent Kevin van der Pol en cognitief wetenschapper dr. Serge Thill.

Kevin zal NOLAI introduceren en de voordelen van AI-tools zoals LLM en ChatGPT in leer- en onderwijsprocessen benadrukken. Dr. Thill zal vervolgens de psychologische effecten van AI-interactie en de potentiële risico’s analyseren. Er zal een focus zijn op de ethische vraagstukken die voortkomen uit het gebruik van AI in het onderwijs. De sessie wordt afgerond met een gezamenlijke verkenning van de toekomstige mogelijkheden van AI in het onderwijs. Doe mee aan deze inzichtelijke sessie om de toekomst van AI-gestuurd onderwijs beter te begrijpen.

Kevin van der Pol
Serge Thill

Longkanker detecteren met AI – Ted de Reus & Yahya Oufkir

In deze sessie delen Ted de Reus en Yahya Oufkir, twee briljante scholieren van het Beyers Naudé Gymnasium, hun revolutionaire ontwikkeling in de vroege detectie van longkanker door middel van kunstmatige intelligentie. Geïnspireerd door persoonlijke verliezen en gedreven door de wens om een impact te maken, hebben Ted en Yahya een AI-programma ontwikkeld dat in staat is om kankercellen te identificeren uit een database van microscopische afbeeldingen van longweefsel. Hun AI-gestuurde oplossing, oorspronkelijk ontwikkeld als onderdeel van een profielwerkstuk, toont een indrukwekkende nauwkeurigheid en belooft een aanzienlijke versnelling in het proces van kankerdetectie, dat momenteel een tijdrovend microscopisch onderzoek vereist.

Ted en Yahya zullen in deze sessie het ontstaan van hun project delen, de technische uitdagingen die ze tegenkwamen en hoe hun AI-oplossing werkt. Mis deze kans niet om te leren van deze jonge innovators die al een opmerkelijke impact hebben gemaakt in de wereld van medische technologie. Er is geen beter praktijkvoorbeeld om te laten zien wat AI kan bereiken in het onderwijs.

Ted de Reus en Yahya Oufkir

ChatGPT in het MBO – Erdinç Saçan

In deze sessie verkennen we de mogelijkheden en uitdagingen van het gebruik van ChatGPT in het MBO-onderwijs. Gebaseerd op inzichten uit het boek “Inclusieve Artificial Intelligence” van Erdinç Saçan, zullen we de ethische en praktische aspecten van AI in het MBO bespreken. We belichten de potentie van ChatGPT als
onderwijstool, met inbegrip van gepersonaliseerd leren, het verbeteren van de studentenbetrokkenheid en het ondersteunen van docenten. Vervolgens zullen we de uitdagingen aangaan, waaronder bias in AI, privacykwesties en de noodzaak van ‘the human in the loop’.

De sessie zal ook praktische tips bevatten voor het implementeren van AI in het MBO, zoals het meten en corrigeren van bias in data, het opnemen van een ‘human in the loop’ bij AI die sociaal-maatschappelijke aspecten beïnvloedt, en het gebruik van edge computing technieken om de privacy te beschermen. Tot slot zullen we de ethische overwegingen bespreken die gepaard gaan met het gebruik van AI in het onderwijs, waaronder de noodzaak van onafhankelijke toezichthouders en het belang van het analyseren van de besluit- en oordeelsvorming door algoritmen op verschillende niveaus. Deze sessie is bedoeld voor docenten, onderwijsbeleidsmakers, technologen en iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van AI in het onderwijs, en het MBO in het bijzonder.

Erdinc Sacan

Wie u nog meer kunt verwachten op het congres

Verder zijn er sessies van onder andere:

  • Christophe Benoit (Erasmushogeschool Brussel)
  • Sjuup Rekko (MathMind)
  • Erdinç Saçan (Expert in Inclusieve Artificial Intelligence & Onderwijs Technologie)
アサヒペン 水性強力コンクリート床用 ダークグリーン 10L アサヒペン 人気定番,セール 接着剤・塗料・オイル
アサヒペン メイクアップシート 45cm*15m S15-07 1枚 アサヒペン 新作,限定セール
シルバニアファミリー ペルシャネコちゃんのお気に入り家具セット 1セット シルバニアファミリー ベビー おもちゃ 洗い方
アツギ ストッキング 強く丈夫で美しく 夏 ヌーディベージュ M-L 3足組入*3個セット アツギ ATSUGI 人気SALE,定番人気 iUf8S-84100
Pix キッチン用泡スプレー つけかえ用 400g*20個セット ピクス PIX 人気SALE,限定SALE WFZbJ-76059
NEWCASTLE CLASSICS コットンウォッシュクロス Dino Days 3枚セット ニューキャッスルクラシックス 人気,定番人気 おでかけ小物
モンクレール MONCLER バックパック リュックサック ブルー メンズ バッグ カジュアル モード new yannick 0062200 54155 76a NEW YANNICK ラッピング無料 返品送料無料 170814 お買い得,大人気 バックパック・リュックサック
羽毛布団 ダブル 掛け布団 ニューゴールドラベル ホワイトダックダウン 日本製 送料無料 限定セール,新作登場 掛け布団
SK11 エアーチャックガン ダブルタイヤ対応 ATG-002 1コ入 SK11 lzrFD-4977292441971
水の激落ちくん つめかえ用 1000ml*10袋セット 激落ち レック お買い得,安い 住居用洗剤
Go プリンセスプリキュア 変身プリチューム4ウェイドレス プレミアムドレス 1セット 100均 おもちゃ 男の子
敷き布団カバー 敷きふとんカバー シングル メリーナイト ジグソー 敷カバー シングルロング 送料無料 本物保証,定番 寝具
アリエール リビングドライ ジェルボール3D つめかえ用 ウルトラジャンボサイズ 63個入*4袋セット アリエール SALE 掃除・洗濯
グッチ GUCCI 2WAY トートバッグ ブラック メンズ 495559 k5ian 1095 SOFT GG SUPREME TOTE BAG 返品送料無料 ラッピング無料 格安,定番人気
ケープ スモールチェンジラグーナ 900 専用カバー CH-704 介護 ベッド 代引不可 送料無料 お得,新作 その他
iPhoneX専用 シリコンバックカバー BMHCPXSILTA 1コ入 限定SALE,新品 家電
ランドリンボタニカル 柔軟剤 ベルガモット&シダー 大容量 詰め替え 860ml*12コセット ランドリン 花粉吸着防止 人気SALE,100%新品 いい 香り の 柔軟 剤
SK11 電動ファン付ウェア フード付 ベスト ファンセット 杢ネイビー SETSK-152-XXS 1セット SK11 豊富な,定番人気
ベビーディライト スナグルネストドリーム スリーピースカイ 1個 限定SALE,品質保証
フレア フレグランス 柔軟剤 フローラル&スウィート つめかえ 超特大サイズ 梱販売用 1000ml*6個セット フレア フレグランス 新品,爆買い
神藤多喜子先生のおっぱい体操ナイトブラ ピンク M 1枚入 新品,定番 衣類・下着
イットコ 芯なし 150m ソフト 6ロール*10袋セット イットコ 数量限定,お得
チャーミー クリスタクリア ジェル つめかえ用 大型サイズ 840g*8本セット w9j チャーミー 高品質,限定SALE
アサヒペン 無臭 水性建物用 茶色 0.7L アサヒペン SALE,豊富な 接着剤・塗料・オイル
栄養マルシェ 洋風お子さまランチ 24箱セット 栄養マルシェ セール,定番人気 離乳食 完了期 軟飯 いつまで
コロナ 石油ストーブ SX-2819YS 1台 コロナ CORONA 高品質,最新作
アウトレット ジミーチュウ JIMMY CHOO ショルダーバッグ ブラック レディース ギフト プレゼント lockett mini hwf black LOCKETT MINI ラッピング無料 返品送料無料 超激得,SALE レディースバッグ
小林製薬 サラサーティ ランジェリー用洗剤 120ml*48個セット サラサーティ 格安,豊富な
アサヒペン 水性ウッドガード外部用 ライトオーク 0.7L アサヒペン
光洋化学 エースクロス011 黒 50mm*20m 30巻入 光洋化学 2020,豊富な DIY・ガーデン
アサヒペン 油性シリコン鉄部用 ミルキーホワイト 5L アサヒペン 激安大特価,安い 接着剤・塗料・オイル
ジバンシー GIVENCHY バックパック リュックサック ブラック メンズ バッグ 鞄 かばん 自転車 アウトドア 高機能 便利 bk500jk03m 009 ラッピング無料 返品送料無料 大得価 バックパック・リュックサック
おかしなかき氷 井村屋 あずきバー 1セット
和光堂 飲みたいぶんだけ 麦茶 1ヶ月から幼児期まで 1.2g*8包入*24箱セット 飲みたいぶんだけ 新作,本物保証 ベビー 飲料水
クレメンタインキッズ モスリン スワドル スローリビング 1枚入 クレメンタインキッズ 人気,正規品 ベビー服 夏物セール
ムシューダ 防虫カバー 1年間有効 コート ワンピース用 6枚入*2袋セット e9b ムシューダ 新作入荷,安い 日用品
メゾンマルジェラ Maison Margiela ショルダーバッグ クロスボディバッグ ブラック メンズ s55wg0110 p1932 t8013 11 女性と男性のためのアクセサリーコレクション 返品送料無料 ラッピング無料 大人気,限定SALE ショルダーバッグ
FOTOPRO 小型8段三脚 FZ-158 ブルー 1コ入 FOTOPRO 人気,爆買い 光学機器
セラピアン SERAPIAN ブリーフケース 2WAY ブラウン メンズ ビジネス 仕事 出張 レザー 革 銀行 弁護士 sstgam6923m40 db19 STEPAN GANGE ラッピング無料 返品送料無料 180110 新品,人気 ビジネス系バッグ
デメテル 39ピンチハンガー クリーム DMT130560 1個 大人気,新作登場 洗濯用品
うまれて ウーモ ナゾたま 1コ入 ラプンツェル おもちゃ
布団 ジュニアサイズ 掛け布団 オリジナル高密度防ダニ掛け布団 定番,セール FmuKV-sk-4156080000211
カラダスキャン 体重体組成計カラダスキャン ブラック HBF-255T-BK 1台 カラダスキャン 人気セール,新作 体脂肪計・体重計
レノア 本格消臭 柔軟剤 部屋干しDX リフレッシュハーブの香り 詰替 400ml*16袋セット レノア 本格消臭 安い レノア 詰め替え
アウトレット ラスト1点 モンクレール MONCLER ダウン入りジップジャケット ダウン アウトドア 9400205 95098 777 返品送料無料 ラッピング無料 数量限定,2020 キッズ&ベビー
インコテックススラックス INCOTEX SLACKS コットンパンツ メンズ 大きいサイズあり 11s103 90664 411 TIGHT FIT タイトフィット 返品送料無料 ラッピング無料 大得価,本物保証 コットンパンツ
プロクソン フェルトバフ No.26299-6 6セット プロクソン 定番人気,人気セール
ターナー ミルクペイントforガーデン 318 チョコレートブラウン 1.2L ターナー 品質保証,安い
エコベール ランドリーリキッド リフィル 大容量パック 洗たく用液体洗剤 5L エコベール ECOVER 爆買い
バンキンス スーパービブ3セット USA発食事用防水ビブ 6〜24ヶ月 GF2 3枚入 バンキンス bumkins HOT,本物保証 ベビー服 手作り
メリーズ おむつ テープ M 6kg-11kg 64枚*4個セット KENPO_09 d2rec KENPO_12 メリーズ オムツ 紙おむつ 赤ちゃん まとめ買い 通気性
ドッグステップ Lサイズ 2段 幅50cm 犬用 小型犬 高齢犬 シニア犬 介護 PVC お手入れ簡単 階段 ペット用 ソファ ベッド 段差 送料無料 最安値,安い ペット・ペットグッズ
FMトランスミッター Bluetooth 高音質 24V USB A*2ポート シルバー LAT-FMBTB05SV 1個 エレコム ELECOM 人気,セール 車用品(カーグッズ)
オフィス サンダル オフィスサンダル スリッパ 来客用 セット い草スリッパにゃんこ2色組 代引き不可 送料無料 健康グッズ
フィニッシュ パワー キューブ M タブレット 食器洗い機専用洗剤 60コ入*7コセット フィニッシュ 食器洗い機用洗剤 人気,HOT 掃除・洗濯
ベランダ装飾シート 幅270*丈80cm BD-8027 木目 ホワイト 1枚入 新作入荷,豊富な
メリーナイト フロムコレクション FROM ボックスシーツ シーツ セミダブルサイズ 120×205×28cm 大得価,本物保証 Dc5HL-og-fm674501
アウトレット メゾンマルジェラ Maison Margiela トートバッグ ブラック メンズ ギフト プレゼント レザー s55wc0069 p2319 t8013 11 女性と男性のためのアクセサリーコレクション 返品送料無料 ラッピング無料 新作入荷
ポケモン もっちぃもっちぃスタイル フェイス型ぬいぐるみ イーブイ 1コ入 もっちぃもっちぃ Mocchi-Mocchi- おもちゃ 男の子 6歳
ミーツ ボックスシーツ シングルサイズ 代引不可 送料無料 人気SALE,新作 寝具カバー・シーツ
アウトレット エンポリオアルマーニ EMPORIO ARMANI ネクタイ 剣先幅:7.5cm ピンク メンズ 身だしなみ ギフト アクセサリ ビジネス フォーマル パーティ 仕事 ビジネス 340075 8p601 00070 LINEARE TIE 返 vscfP-340075-8p601-00070
森の生活 カビコナイ 森の香り 2個入*3袋セット 森の生活 掃除・洗濯
レノア 本格消臭 柔軟剤 フローラルフルーティーソープの香り 詰替 特大 1030ml*6袋セット レノア 本格消臭 セール,定番人気 柔軟剤
企画品 コイズミ 電気カーペット 洗えるカバー付き 2畳用 KDC-2052 1枚入 コイズミ 大人気,限定セール 季節家電その他
アサヒ トップドライ TDY3938 シルバーリザード AF39386 24.5cm 1足 TOP DRY トップドライ 最安値,本物保証 サンダル・シューズ
レノア 本格消臭 フレッシュグリーンの香り つめかえ用特大サイズ 860ml*6コセット レノア 柔軟剤 花粉吸着防止 7nSdL-23229
バリー BALLY ブリーフケース 2WAY ブラック メンズ ビジネス 出張 かっちり 営業 銀行 弁護士 staz tsp 00 STAZ ラッピング無料 返品送料無料 得価,低価 iAwSL-staz-tsp-000
ボッテガヴェネタ BOTTEGA VENETA バックパック リュックサック ブラック メンズ バック パック バッグ アウトドア 542684 vq129 1000 BACKPACK IN LEGGERO INTRECCIATO ラッピング無料 返品送料
セイコー 掛け時計 KX234B 1台 セイコー 大得価,低価 家電
お尻を育ててあげるガードル Lサイズ ネイビー 1枚入 100%新品,定番 QiCRr-4535925084645
アサヒペン 油性速乾サビドメ 赤さび 3L アサヒペン 全国無料,豊富な 接着剤・塗料・オイル
バルバ BARBA ネクタイ 剣先幅:8cm グレー メンズ アクセ みだしなみ ビジネス 仕事 ギフト プレゼント c362502 ラッピング無料 返品送料無料 100%新品,得価
オムロン 歩数計 ブルー HJ-325-B 1台 激安大特価,新作登場 測定器その他
フランスベッド エフピーベッドインバッグW 羊毛3点パック セミダブル 04287221 グリーン 最新作,安い その他
日本製 ふっくらさにこだわった洗える 掛け布団 東レFT R 綿使用 セミダブル 送料無料 限定SALE,送料無料 掛け布団
アンブレラハンガー H-3 1コ入 傘立て 100%新品,限定SALE
アサヒペン 無臭 水性建物用 シトラスイエロー 1.6L アサヒペン セール,正規品 接着剤・塗料・オイル
マカロンヒップ骨盤ショーツガードル Mサイズ ブラック 1枚入 HOT,正規品 AuIi5-4535925080678
ボールド 洗濯洗剤 ジェルボール3D癒しのプレミアムブロッサムの香り 詰替 超ジャンボ 46個入*2袋セット ボールド 驚きの破格値,大得価 Rpeow-82985
アサヒ トップドライ TDY3912 ワインPB AF39125 23.5cm 1足 TOP DRY トップドライ 品質保証,爆買い
三角スケール ニュータイプ 30cm 土木 建築向き 1本入
日動 マジックリール 30m Z-E34 1コ入 日動 送料無料,100%新品 電動工具
エツミ デジタルカメラ用液晶保護フィルムZERO PREMIUM OLYMPUS 1個 エツミ 高品質,HOT 家電
洗える 睡眠環境 寝具指導士監修 いびきのことを考えたまくら 枕 いびき 快眠 代引不可 豊富な,2020 寝具
ZOIDS ゾイドワイルド ZW38 オメガレックス 1セット 大人気,100%新品 キッズ おもちゃ
エレコム ステレオヘッドホン マイク付 カナル型 Lightning ゴールド EHP-LCH1010MGD 1個 エレコム ELECOM お買い得,100%新品
敷き布団カバー ファミリーサイズ 4人用 255×205cm 洗い替え用カバー ファミリータイプ スーパーワイドサイズ スーパーワイド 送料無料 数量限定,格安
NEWCASTLE CLASSICS バンブースワドル Lavender Stems 1枚 ニューキャッスルクラシックス 最安値,HOT
ポケットコイルマット 110mm マットレス ポケットコイル ベッド用 パイプベッド用 RB-M3321 代引不可 送料無料 HOT,人気SALE マットレス
布団カバー 3点セット 無地 洗える リバーシブル リバSカバー3点IT ブルー ライトブルー シングルロング 代引不可 送料無料 得価,人気セール 寝具
DIY・ガーデン, キッズ&ベビー
キッズ&ベビー, キッチン用品
香水が登場です, デスク
美容・コスメ・香水が登場です
メンズファッション小物
ライト・照明器具
化粧美容用品, 家電, 寝具
メンズバッグ, チャリティー
チャリティー, メンズファッション小物
ダイエット・健康, チャリティー
ホーム用品, メンズアクセサリー
皮革・靴ケア用品, 美容・コスメ・香水
家電, 寝具, 文具・卓上用品
美容・コスメ・香水が登場です, 日用品
寝具, 掃除・洗濯, イト・照明器具
ダイエット・健康, 化粧美容用品