Flooow Pro-Tip: Ontdek de augmented reality kaarten van Octagon

Flooow Pro-Tip:
Ontdek de augmented reality kaarten van Octagon

De zon zwevend op je hand, een konijn die over tafel rent op zoek naar wortels en de details van het hart kloppend voor je neus. Het kan allemaal met de augmented reality kaarten van Octagon.

Ze komen in vier soorten en bieden je een supereenvoudige verrijking van je onderwijs. Naast de kaarten heb je alleen een smartphone of tablet nodig:

Animal: kaarten waarmee je allerlei dieren op tafel kunt toveren. Een stem spreekt de Engelstalige naam uit en de beesten bewegen rustig heen en weer. Met de uitbreiding ‘Food’ kun je leerlingen leren welk dier welk type voedsel eet.

Dinosaur: kaarten waarmee je brullende dino’s tot leven wekt! Ze grommen levensecht en via extra opties is hun skeletbouw door de huid heen te zien en is allerlei extra informatie over de dieren te vinden.

Humanoid: ieder onderdeel van het lichaam is via augmented reality tot in de kleine details te bekijken, erg gaaf… Zo krijgen leerlingen in prachtige 3D een heel laagdrempelig inkijkje in het menselijk lichaam.

Octaland: welke attributen horen bij bepaalde beroepen? Hou de telefoon of tablet boven een kaart en je ziet direct wat iedere professional dagelijks voor zijn of haar beroep nodig heeft. En door hun gezicht aan te tikken ontstaat er ook nog interactie!

Deze kaarten een keer zelf beleven en direct meer ervaringen met 3D, virtual en augmented reality in het onderwijs opdoen? Boek dan een van de Flooow workshops!