Register Form

Please fill up the form below:

Metaal Kathedraal

Metaal Kathedraal ligt aan Rijksstraatweg 20 te Utrecht. Een unieke locatie tussen Oog en Al en Leidsche Rijn in. In het aloude De Meern aan de rand van de stad, aan het water en tussen de weilanden.
.

Routebeschrijving

.
Fiets

Het is nog geen 15 minuten fietsen vanaf Utrecht CS. Pak de OV Fiets!

Bus
Ook met de bus is Metaal Kathedraal goed bereikbaar. Na ongeveer 7 minuutjes in de bus stap je uit bij Burgemeester Verderlaan. Aan het einde van de laan zie je het pand van Metaal Kathedraal. Via de brug loop je om het water heen. Actuele bustijden vind je op 9292.nl.

Auto
Vanuit Amsterdam: Neem afslag 8 richting Langerak vanaf de A2. Let op! Na Breukelen, rechts aanhouden! Ga bij de stoplichten linksaf. Volg de stadsbaan en houd links aan. Bij de volgende stoplichten linksaf. Ga de eerstvolgende linksaf. Dit is de Burgemeester Verderlaan. Einde linksaf, de brug over naar rechts. Metaal Kathedraal bevindt zich na 150 meter aan de linkerzijde.

Vanuit Den Bosch: Neem afslag 8 en ga bij stoplichten linksaf. Sla rechtsaf bij 2e stoplichten en volg richting Langerak. Bij de volgende stoplichten linksaf naar Langerak. Direct linksaf de Burgemeester Verderlaan in. Einde linksaf, de brug over naar rechts. Metaal Kathedraal bevindt zich na 150 meter aan de linkerzijde.

Parkeren
Parkeren kan uitsluitend op het parkeerterrein aan de achterzijde van Metaal Kathedraal. Rijd door het hek en ga rechtdoor langs de containers tot einde weg. Hier is voldoende parkeergelegenheid tot ca 75 auto’s.

Belangrijk!
Niet parkeren aan de voorzijde van het pand, de Rijksstraatweg of de zijkant van het pand (terrein van de buren).