Register Form

Please fill up the form below:

VR & Robotica

  • 05 Mar 2020 tot 05 Mar 2020
  • Utrecht
  • Nederland

Whats About

Aanleiding

Technologie biedt het onderwijs veel kansen. Maar ook zet het ons soms voor het blok. De best opgeleide oncoloog ter wereld is een kunstmatige intelligentie, en steeds meer functies die traditioneel worden ingevuld door mensen, zullen in de toekomst worden uitgevoerd door robots.

We moeten leren werken met robots, kunstmatige intelligentie en wie weet wat de volgende stap zal zijn. Nieuwe technologie biedt echter ook veel kansen. Leren met behulp van VR biedt ongelofelijk veel mogelijkheden die tot enkele jaren geleden ondenkbaar waren.

Wilt u hier meer over weten? Wilt u nieuwe technologie uitproberen en zelf ervaren welke kansen robots en VR bieden? Kom dan naar het congres VR & Robotica van Like2Share, wat op donderdag 5 maart 2020 plaatsvindt in Utrecht.

Technologie biedt het onderwijs veel kansen. Maar ook zet het ons soms voor het blok. De best opgeleide oncoloog ter wereld is een kunstmatige intelligentie, en steeds meer functies die traditioneel worden ingevuld door mensen, zullen in de toekomst worden uitgevoerd door robots.

Uniek congres

Op donderdag 5 maart 2020 organiseert Like2Share in Utrecht een congres over VR & Robotica in het onderwijs. Tijdens dit evenement maakt u kennis met de nieuwste ontwikkelingen, woont u spreekbeurten bij van experts en ontmoet u gelijkgestemden.

Bent u directeur, beleidsadviseur of -medewerker, onderwijsinnovator, ICT-coördinator of leraar uit het PO, VO, MBO, HO of speciaal onderwijs en houdt u zich bezig met de impact van nieuwe technologie op het onderwijs bij uw instelling, dan is dit evenement een uitgelezen mogelijkheid om de expertise op te doen die u nodig heeft.

Programma & expo

Het programma wordt opgezet vanuit een breed perspectief op maatschappelijke ontwikkelingen die samenhangen met robotica, virtual en augmented reality, programmeren en kunstmatige intelligentie. Het wordt een dagvullend programma met presentaties, workshops en demonstraties. Tevens is er een expo waar bezoekers de hele dag oplossingen van experts kunnen uitproberen.

Heeft u een oplossing of casus die u graag zou willen presenteren of demonstreren tijdens het congres, of wilt u op een andere wijze een bijdrage leveren aan het evenement, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Programmaoverzicht

Het schema van de dag ziet er als volgt uit:

10:00-10:10u Opening, welkomstwoord
10:10-10:40u Keynote
10:50-12:40u Verschillende presentaties en workshops
12:40-13:30u Lunchpauze
13:30-15:20u Verschillende presentaties en workshops
15:30-16:00u Afsluitende keynote
16:00-16:10u Afsluiting, dankwoord

“Ontmoet je nieuwe collega!”

Aanmelden

Het congres VR & Robotica vindt plaats op donderdag 5 maart 2020 in Utrecht. Kosten voor deelname aan dit congres bedragen €350,00 excl. BTW voor alle onderwijstypen. Dit is inclusief koffie en thee gedurende de dag, een lunch en het gehele programma.

Het congres is bedoeld voor medewerkers van onderwijsinstellingen, maar vertegenwoordigers van niet-onderwijsinstellingen kunnen zich ook aanmelden. Voor deze instellingen geldt een tarief van €575,00 excl. BTW per persoon. Het is ook mogelijk voor bedrijven om kennispartner te worden.