Register Form

Please fill up the form below:

Like2Share ON TOUR

  • 25 Nov 2019 tot 29 Nov 2019
  • Dordrecht, Amsterdam, Drachten, Apeldoorn en Den Bosch
  • Nederland

Whats About

Alles over ICT bij u in de buurt!

Like2Share ON TOUR is tegelijkertijd een congres en een beurs. Het zijn vijf bijeenkomsten in één week, die verspreid door het land plaatsvinden: Dordrecht (25-11), Amsterdam (26-11), Drachten (27-11), Apeldoorn (28-11) en Den Bosch (29-11). Er is dus altijd een bijeenkomst bij uw school in de buurt.

Kom één van deze dagen en ontmoet de belangrijkste aanbieders op het gebied van ICT voor het onderwijs. U krijgt een persoonlijk programma, op maat gesneden voor de specifieke uitdagingen van uw school. Bij aanmelding maakt u uw interesses bekend, en op basis daarvan stellen we voor u een persoonlijk programma samen.

Elke dag is ingedeeld in blokken van 20 minuten. Na ieder blok is er 10 minuten pauze. Het is een prettige cadans, waarin u enkele persoonlijke afspraken heeft met voor u relevante aanbieders. Daarnaast volgt u presentaties en bezoekt u de beursvloer.

De enige onderwijsbeurs die je nodig hebt om up-to-date te blijven.

Bezoeker

Bij Like2Share ON TOUR geen doelloos zwalken op de beursvloer. In plaats daarvan korte krachtige ontmoetingen met voorbereide professionals. Wij matchen vraag en aanbod op basis van uw voorkeuren.

Uw afspraken worden voorbereid: exposanten kennen uw specifieke vragen. We plannen uw afspraken zo, dat u de voor u relevante presentaties en workshops niet hoeft te missen. Zo maakt u optimaal gebruik van uw dag!

De TOUR wordt bezocht door professionals uit het PO: Bestuurders (5%), Directies (22%), ICT-coördinatoren (33%) en Leraren (23%).

Heeft u de ‘21st Century Skills’ in uw schoolplan staan? Dan moet u dit evenement zeker bezoeken.

Exposant

Like to Share ON TOUR is een event over de impact van technologie op leren en bestaat uit een serie regiobijeenkomsten over ICT in het onderwijs. Bezoekers zijn beslissers die zich oriënteren op de aanschaf en implementatie van ICT-producten en -diensten. Bezoekers geven bij aanmelding aan wat hun specifieke interesse is, zodat ieder contact dat wij ensceneren relevant is voor zowel exposant als bezoeker. U hoeft bezoekers niet bij uw stand naar binnen te praten: de bezoeker meldt zich bij u omdat hij een afspraak heeft. Bekijk en luister wat onze exposanten over ons zeggen en download de prospectus.

De eerste partners van de TOUR zijn bekend:

• Heutink ICT
• Switch
• E-WISE
• SMART Technologies
• ISO Groep
• De Rekenwinkel

“De enige onderwijsbeurs die je nodig hebt om up-to-date te blijven.”

Aanmelden

De bijeenkomsten worden georganiseerd in Dordrecht (25 november), Amsterdam (26 november), Drachten (27 november), Apeldoorn (28 november) en Den Bosch (29 november).

Wanneer u zich aanmeldt, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden (zie onder) en de kosten voor deelname van €60 excl. BTW per persoon (early bird tarief, geldig t/m 4 oktober – na 4 oktober €75 p.p.). Deze kosten zijn inclusief koffie en thee gedurende de hele dag, een lunch en een persoonlijk programma met enkele afspraken met aanbieders waarin u expliciet interesse heeft getoond, of aanbieders die producten of diensten hebben waarin u interesse heeft getoond. Kortom: een geweldige dag waarin u alle antwoorden vindt op de ICT vragen die spelen bij u op school.