Register Form

Please fill up the form below:

This Event already finished.

Online Seminar Alumnirelaties

  • 19 Mar 2020 tot 19 Mar 2020
  • Seats2Meet Utrecht C.S.
  • Nederland

Whats About

Waar zijn uw alumni?

Na hun opleiding gaan uw alumni doorstuderen of zij stromen het werkveld in. Weet u waar ze zijn en wat ze doen? Als u na hun afstuderen actief een relatie met hen onderhoudt, heeft dat veel voordelen. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen uw curriculum goed aan te laten sluiten bij de praktijk, en wellicht hebben de bedrijven waar zij werken stageplaatsen beschikbaar. Ook zouden alumni interessante gastcolleges kunnen geven. Hoe zou het zijn als u op elk willekeurig moment een beroep zou kunnen doen op een groot netwerk van ambassadeurs die uw instelling een warm hart toedragen?

Universiteiten onderhouden al jaren contact met hun alumni, maar hogescholen en instellingen voor middelbaar beroepsonderwijs blijven vaak achter. Daarom richten we ons tijdens de Nationale Studiedag Alumnirelaties op 19 maart juist op het MBO en HBO.

“Zelf concreet aan de slag met alumnirelaties onder leiding van ervaren professionals.”

Programma

09:30-10:00u Ontvangst met koffie & thee
10:00-10:10u Opening, welkomstwoord
10:10-11:10u Keynote: “De do’s en don’ts van alumnibeleid” – Hans Hoornstra
11:15-11:25u Introductie Broad Horizon, korte presentatie over CRM
11:25-11:40u Koffiepauze, gelegenheid tot vragen stellen aan Broad Horizon
11:40-12:40u Casus van de Haagse Hogeschool – Jan Geerts
12:40-13:20u Lunchpauze
13:20-15:10u Workshops: bespreken vragen en uitdagingen, groepsdiscussie en formuleren concrete doelstellingen
15:10-15:25u Theepauze
15:25-16:15u Casus van de Hogeschool van Amsterdam – Masja van Santen
16:15-16:20u Afsluiting, dankwoord

Voor wie

Bent u directeur marketing & communicatie, communicatieadviseur, beleidsadviseur, alumni officer of docent bij een HBO of MBO-instelling, en bent u belast met het coördineren van centraal of decentraal alumnibeleid, het ontwikkelen van een beleidsplan of het inrichten van een professioneel alumnibureau, dan is deze studiedag een uitgelezen mogelijkheid om de expertise op te doen die u nodig heeft.

Er komt veel op u af. Er is binnen uw organisatie nog niet veel expertise op dit gebied, en het gevaar bestaat dat u het wiel opnieuw moet uitvinden. Het programma van deze bijzondere studiedag is ingericht voor organisaties die nog aan het begin staan van professioneel alumnibeleid. U krijgt de juiste tools van ervaren professionals die het klappen van de zweep kennen.

Studiedag wordt ONLINE SEMINAR

De Nationale Studiedag Alumnirelaties vindt niet langer plaats bij Seats2Meet Utrecht C.S. De laatste adviezen van het RIVM omtrent het coronavirus hebben ons doen besluiten om de studiedag om te zetten naar een interactief online seminar. Zo kunnen alle deelnemers vanuit een veilige omgeving via het internet deelnemen aan de dag, zonder het risico te lopen besmet te raken met COVID-19.

Wanneer u zich aanmeldt voor de studiedag, ontvangt u ruim voor aanvang instructies over hoe u kunt aansluiten bij het seminar, en op woensdag 18 maart is er voor iedereen ruim de gelegenheid om te testen, zodat de dag zelf vlot kan verlopen.

“Zelf concreet aan de slag met alumnirelaties onder leiding van ervaren professionals.”

Aanmelden

Wanneer u zich aan wilt melden voor deze studiedag, klik dan op onderstaande button en vul het inschrijvingsformulier in. Wanneer u zich inschrijft, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. U kunt deze inzien via onderstaande button.

Kosten voor deelname aan deze studiedag bedragen €345 excl. BTW. Wanneer twee of meer deelnemers van dezelfde instelling zich aanmelden, geldt een groepskorting van €50 per persoon. Voorwaarde is wel dat u en uw collega(‘s) zich op dezelfde dag aanmelden. Deelname is inclusief koffie en thee gedurende de dag, en een lunch.

Deze studiedag is mede mogelijk gemaakt door:

Broad Horizon is de strategische ICT-partner voor onderwijsinstellingen die met inzet van geavanceerde technologie hun doelstellingen willen overtreffen. Het is onze missie om hen te helpen succesvol te transformeren zodat zij maximaal de mogelijkheden van de nieuwe digitale maatschappij kunnen benutten.

Ga voor meer info naar: www.broadhorizon.nl