Register Form

Please fill up the form below:

Like2Share CONCREET

Wat is Like2Share CONCREET?

Je investeert één dag en gaat met twee concrete lesideeën naar huis. Concreter kan niet.

Er zijn steeds meer moderne ICT mogelijkheden waarmee leren verrijkt kan worden. Dat gaat van 3D-printing tot virtual reality en van robots tot kunstmatige intelligentie. Als leraar blijf je op de hoogte door vakliteratuur bij te houden, zo nu en dan een congres of beurs te bezoeken en door het volgen van cursussen. Maar het vertalen naar de praktijk blijkt geen sinecure. Want het aanbod is groot en wanneer je de benodigde hardware aanschaft, heb je nog geen lessencyclus. L2S Concreet helpt je hierbij. Op één dag vertaal je jouw enthousiasme naar twee concrete lesideeën waarmee je de volgende dag aan de slag kan.

L2S CONCREET zorgt voor invulling, niet voor aanvulling. Op iedere dag zijn er vier concrete workshops rondom een thema: twee voor het VO en twee voor het PO. Het helpt je om inspiratie en enthousiasme voor ICT in het onderwijs praktisch in te vullen. Een dag ICT Concreet levert je geen extra map op die bovenop je workload komt, maar lost een vraag op waar je al een tijdje mee rondliep. De praktische invulling rondom een specifiek ICT thema.

Vaak zal je om de lessen in de klas uit te voeren ook hardware of software nodig hebben. Neem je deel aan L2S CONCREET, dan kun je gebruik maken van een aantrekkelijk aanbod, waardoor je tegen een flinke korting de benodigde aanschaf kan doen voor je school. Geen verplichting, maar mooi meegenomen.

Onderwerpen en data
Dit zijn de studiedagen voor het schooljaar 2019-2020. Klik op de links om naar de evenementenpagina’s te gaan.

16 september: Robotica
27 januari: Coderen
9 maart: Virtual Reality
6 april: Fake News
11 mei: Smartphones in de klas
15 juni: Video

Kosten
Individuele deelname aan een studiedag kost €350 excl. BTW, maar er zijn veel mogelijkheden om flinke korting te krijgen!

Neem een collega mee en geniet €100 korting
U kunt een collega aanmelden in dezelfde aanmelding. Als u dit doet, krijgt u beiden €50 korting op deelname. Wilt u nog meer collega’s aanmelden? Dat is geen probleem. U kunt gewoon nog een aanmelding insturen met uw collega(‘s) die ook mee willen doen. Wanneer iedereen op dezelfde dag wordt aangemeld, verwerken wij de korting voor alle deelnemers namens uw instelling.

Kom meerdere dagen en geniet nóg €100 korting, of meer!
Wanneer u zich aanmeldt voor twee of meer studiedagen, geniet u ook €50 korting per persoon, per studiedag.

Combineren kan!
Wanneer u meerdere deelnemers aanmeldt namens uw instelling, én u meldt de deelnemers aan voor meerdere studiedagen, dan gelden beide kortingen, dus dan krijgt u zelfs €100 korting per persoon, per studiedag!

Klik op de button hier onder om u direct aan te melden voor één of meer bijeenkomsten van Like2Share CONCREET.

Locatie
Like2Share CONCREET vindt plaats bij de Metaal Kathedraal.

Adres:
Rijksstraatweg 20
3545NA Utrecht.

Route & bereikbaarheid: www.metaalkathedraal.nl/contact